Resultater Lofoten High5 2015

Resultatliste Lofoten Highfive Svolvaer 2015

Startnummer 180, 182 og 183 ved godt mot.

Med stiv kuling og storm i kastene ble tidenes første Lofoten High5 Svolvær gjennomført. Den ekstreme værsituasjonen gjorde at vi, av hensyn til sikkerheten måtte kutte ut de 3 første toppene. Konkurranseklassen løp 2 runder på Kongstind og Tjeldbergtind, mens trimklassen gikk 1 runde – altså samme løypa som High2.

På grunn av værsituasjonen var det en del som brøyt løpet. Det var også nesten umulig å foreta registreringer på toppene. Det kan derfor hende at noen av de som fullførte står oppført som brutt eller ikke fullført i resultatlista. Dersom dette er tilfellet for deg eller dere, så send oss ei melding, så får vi lista riktig.

På bildet ser vi Johann Nordmann, Trude Liavåg og Kjetil Nordheim teste selfie-stanga i stormen.