Litt praktisk informasjon

Sekk

Svolværfjellene kan by på alle typer vær i august, og temperaturen kan variere fra start til mål. Av sikkerhets- og helsemessige hensyn, har vi valgt å påby alle deltakerne å stille med sekk/drikkevest. Alle må ha med fullt oppladet mobiltelefon. Sekken/vesten må veie minst 2 kg og inneholde klær som holder deg tørr og varm, samt det du har behov for av mat og drikke underveis.

Det er mulig å etterfylle vann i naturlige vannkilder ved demninga på Tuva og Svolværvannet, etter nedstigningen fra Nattmålstuva, og før siste topp Tjeldbergtinden. Sekken/vesten skal bæres under hele løpet. Det er ditt eget ansvar at den har riktig vekt og innhold. Vekten og innholdet kan bli kontrollert før start og ved målgang, og brudd på dette vil medføre tidsstraff! (Gjelder ikke barn under 12 år som er i følge med voksne).